top of page

Ramen en deuren

Voor elk project het juiste maatwerk

U bent uw huis aan het renoveren en wil ramen die bij uw stijl passen? U hebt een appartement op de kop getikt waarvan de deuren aan vervanging toe zijn? U geeft vorm aan een nieuwbouwproject? Of u wil uw kantoor of winkelruimte inrichten? Bij tal van projecten horen tal van opties. Wij zorgen ervoor dat uw ramen en deuren helemaal passen bij de stijl die u voor ogen hebt. Zo haalt u niet enkel vakmanschap in huis, maar creëert u ook een unieke ruimte.

Weet u wat u wilt?

Hebt u een heel specifiek beeld voor ogen over hoe uw ramen en deuren er moeten uitzien? Of u wil net in het hele proces worden bijgestaan door een professional? Steve Pollet en zijn team luisteren graag naar uw wensen. Samen tekenen we uw ideeën uit en kiezen we de vormen en materialen die uw interieur het meest doen opleven.

De materialen

Bij het vormgeven van uw interieur komen heel wat dingen kijken. Maar of u nu ramen en deuren in hout, aluminium of pvc zoekt, wij hebben de nodige materiaalkennis en werkervaring om u in uw keuzes bij te staan. We maken werk op maat, garanderen de hoogtste kwaliteit en plaatsen de ramen en deuren op de afgesproken datum.

Als u vragen hebt over onze ramen en deuren, of u wil een offerte, neem dan vrijblijvend contact op via 0474 97 37 62

bottom of page